Binnenkort in verkoop: Laan van Buiten

Binnenkort in verkoop: Laan van Buiten

Geschreven door Nieuwbouwcentrum Apeldoorn op 14 juni 2022

Laan van Buiten

In totaal telt het plan Laan van Buiten 24 stijlvolle woningen met een markante architectuur. Je hebt de keus uit maar liefst 14 woningen aan de Terwoldseweg, twee-onder-één-kap en vrijstaand en ook nog eens 10 twee-onder-één-kap-woningen aan de Musicalstraat, en dat in verschillende stijlvolle uitvoeringen en combinaties, passend bij hun omgeving. Op beide locaties woon je bovendien heerlijk groen en op een steenworp afstand van het prachtige park Zuidbroek.


Het ideale van Laan van Buiten is dat je vanaf beide locaties zo het uitgestrekte Park Zuidbroek in wandelt, waar de kinderen uit de buurt samen buiten spelen. Verse groenten voor het avondeten haal je bij Stadsakkers. Je zou haast vergeten dat Apeldoorn ook gewoon een grote stad is en dat je in een kwartiertje naar het centrum fietst. Basisscholen, de kinderopvang en supermarkten zijn allemaal vlakbij!

Jouw wooncomfort

– Ruime kavels van circa 277 – 450 m²
– Stijlvolle architectuur met hout en chique kapvormen
– Heerlijk groen uitzicht
– Openslaande tuindeuren
– Master bedroom met extra kastruimte
– Inclusief sanitair en tegelwerk
– (Aangebouwde) stenen berging

Zie je jezelf wonen op deze unieke locatie of wil je meer informatie? Kijk dan op projectwebsite www.laanvanbuiten.nl en meld je daar aan als geïnteresseerde.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie