De Operette - start verkoop

De Operette - start verkoop

Geschreven door Nieuwbouwcentrum Apeldoorn op 2 februari 2023

Op donderdag 2 februari a.s. starten we met de verkoop van dit kleinschalige nieuwbouwproject op schitterende locatie aan de rand van nieuwbouwwijk Zuidbroek.

Heb jij interesse? Kom dan op 2 februari a.s. tussen 16.30 - 18.00 uur op ons kantoor aan de Roggestraat 167 te Apeldoorn voor meer informatie over deze woningen.

Het plan bestaat uit 9 woningen in diverse woningtypes en wordt gerealiseerd aan de Musicalstraat / Operettestraat aan de rand van nieuwbouwwijk Zuidbroek. Met een woning van dit project heb je niet alleen een woning die aan alle moderne eisen voldoet, je woont daarnaast in een prachtige groene omgeving en bent in
no time op de Veluwe of in de stad. Deze woningen zijn uniek doordat er een mogelijkheid bestaat om met een eigen lucht-warmtepomp te bouwen!

Koopsommen twee onder een kap woningen vanaf € 580.000,- v.o.n.
Koopsom vrijstaande woning € 725.000,- v.o.n.

Inschrijving sluit op donderdag 16 februari a.s. 12.00 uur!Zie jij jezelf wonen op deze unieke locatie of wil je meer informatie? Kom dan donderdag 2 februari a.s. naar start verkoop. Vanaf dat moment zal de informatie ook online beschikbaar zijn onder het project.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie