Laan van Buiten - Start bouw Q1 2023

Laan van Buiten - Start bouw Q1 2023

Geschreven door Nieuwbouwcentrum Apeldoorn op 1 december 2022

Goed nieuws! De bouwwerkzaamheden voor de woningen in Laan van Buiten starten in het eerste kwartaal van 2023. Inmiddels zijn de eerste woningen verkocht maar er zijn nog enkele woningen beschikbaar! Informeer snel naar de mogelijkheden!

Kopen onder voorbehoud van verkoop eigen woning

Ben je bang dat je je eigen woning niet kan verkopen? Geen probleem! Je kunt de woning kopen onder voorbehoud van verkoop eigen woning. Maak een vrijblijvende afspraak om te kijken of je hiervoor in aanmerking komt. Wij zullen je tijdens deze afspraak tevens voorzien van advies voor je nieuwe hypotheek.

Bereken je energiebesparing

Kies ook voor nieuwbouw. Alle woningen in Laan van Buiten voldoen aan de nieuwste duurzaamheidseisen: ze zijn gasloos, energiezuinig, voorzien van zonnepanelen, onderhoudsvrij en klaar voor de toekomst.
Wil jij weten hoeveel je kunt besparen met een woning van Laan van Buiten? Bereken het met de energietool.

Dinsdag 13 december informatieavond

Heb je interesse in een woning of wil je meer weten over de ontwikkelingen van Laan van Buiten? Kom dan naar de informatieavond op dinsdag 13 december van 18:00 tot 19:30 uur op ons kantoor aan de Roggestraat 167. Je bent harte welkom!

Wonen in Zuidbroek

Een plek waar je heerlijk ruimtelijk en groen kunt wonen in een landelijke setting. Dat is wonen in de wijk Zuidbroek. Zie jij jezelf hier wonen? Bekijk het woonaanbod op de projectwebsite en maak je interesse voor een woning bij ons kenbaar.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie