Meesters van Apeldoorn

Meesters van Apeldoorn

Geschreven door Nieuwbouwcentrum Apeldoorn op 3 mei 2022

Op een historisch plekje in hartje Apeldoorn komt Meesters van Apeldoorn. De eerste fase is in verkoop en omvat de nieuwbouw van 14 drive-in-woningen en 5 stadswoningen. In de volgende fase krijgt de vroegere Koningin Wilhelmina Mulo een tweede leven. Met deze nieuwsbrief infomeren wij je over de huidige stand van zaken van het project Meesters van Apeldoorn.


Nog enkele stadswoningen beschikbaar

De verkoop van de 19 nieuwbouwwoningen is in volle gang. Inmiddels hebben de eerste enthousiaste kopers hun koopbeslissing genomen en zijn de eerste contracten getekend.

Er zijn op dit moment nog enkele stadswoningen met een woonoppervlakte van maar liefst 190 m² beschikbaar. Heb je interesse maar op dit moment vooral eerst behoefte aan meer informatie over alle 'ins en outs'? Laat je dan onder het genot van een kopje koffie gerust eens vrijblijvend en uitgebreid informeren door één van onze makelaars op kantoor.

Stijlvol wonen in een Rijksmonument
In december is gestart met het doorlopen van de benodigde procedures met als doel de voormalige MULO op de juiste wijze te kunnen transformeren tot royale stadsvilla's. Bij deze transformatie streven we optimaal naar het behoud van de karakteristieke kenmerken van dit bijzondere Rijksmonument.

Stadsvilla's
De lokalen, gymzaal, andere schoolruimten en de voormalige directeurswoning worden getransformeerd tot vijf royale stadsvilla’s. Dankzij hoge plafonds en hoge ramen ervaar je het luxe loftgevoel. De buitenzijde van het rijksmonument, met onder meer een rijkversierde entree en een glas-in-loodvenster, blijft intact. Zo beleef je het wooncomfort van nu in de sfeer van weleer.

Stand van zaken
Op dit moment ligt de aanvraag omgevingsvergunning ter inzage bij de gemeente. Naar verwachting wordt deze medio maart verleend. Aansluitend volgt nog een beroepstermijn van 6 weken, waarna de omgevingsvergunning in de loop van mei onherroepelijk kan worden.

Verkoopvoorbereiding stadsvilla's gestart
Op basis van dit positieve vooruitzicht is achter de schermen inmiddels vol enthousiasme begonnen met de verkoopvoorbereidingen. Zodra er zicht is op de verwachte start verkoop zullen wij dit via de website en nieuwsbrief met je delen.

Ben je geïnteresseerd?
Heb jij de wens om stijlvol en monumentaal te wonen in de oude school?
Laat het ons weten en meld je aan zodat wij je de komende tijd verder kunnen enthousiasmeren met nieuwe informatie.

Aanmelden Stadsvilla's

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie