29 appartementen aan de Woestijnweg - vanaf € 259.500,- v.o.n.

29 appartementen aan de Woestijnweg - vanaf € 259.500,- v.o.n.

Geschreven door Nieuwbouwcentrum Apeldoorn op 11 april 2024

29 appartementen aan de Woestijnweg - vanaf € 259.500,- v.o.n.

Westerhoek is een nieuw appartementengebouw in Vaassen. Het komt op de hoek van de Woestijnweg en De Wetstraat te staan, tegenover Sportpark de Kouwenaar. Aan de buitenkant heeft Westerhoek een stijlvolle uitstraling die goed bij de omgeving past. Aan de binnenkant bevinden zich 29 appartementen met uitzicht over het groen. De appartementen zijn geschikt voor starters, gezinnen en senioren. Dat maakt van Westerhoek een thuis voor iedereen.

Wonen in Westerhoek

Westerhoek komt op de hoek van de Woestijnweg en De Wetstraat te staan, tegenover de voetbalvelden. Dit is de plek waar de intieme sfeer van het dorp overgaat in het weidse gevoel van het buitengebied.

Woon je in Westerhoek, dan woon je in het groen. Door de vorm van het gebouw heb je vanuit elk appartement een mooi uitzicht. Dat uitzicht begint al bij je eigen terras of balkon. Rondom Westerhoek groeien grassen, bloemen en planten, de hagen zorgen voor privacy en er staan zowel oude als nieuwe bomen.

Je auto staat uit het zicht, achter het gebouw. Als bewoner heb je daar minimaal één vaste parkeerplaats. Er is ook een gezamenlijke fietsenstalling met oplaadpunten. Daarnaast beschikken de penthouses over een eigen berging op de begane grond. Krijg je familie of vrienden op bezoek, dan kunnen zij hun auto langs de Woestijnweg zetten.

Inschrijven

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie