Welkom bij hét nieuwbouwcentrum van Apeldoorn

Welkom bij hét nieuwbouwcentrum van Apeldoorn

Welkom bij hét nieuwbouwcentrum van Apeldoorn

Welkom bij hét nieuwbouwcentrum van Apeldoorn

Welkom bij hét nieuwbouwcentrum van Apeldoorn

Welkom bij hét nieuwbouwcentrum van Apeldoorn

Home
Home

De Operette

Op een schitterende locatie aan de rand van de nieuwbouwwijk Zuidbroek en tevens op loopafstand van Park Zuidbroek wordt door bouwbedrijf Poppink BV een prachtig kleinschalig nieuwbouwproject gerealiseerd van in totaal 9 woningen in diverse woningtypes. Van de beschikbare woningen zijn de prijsklassen vanaf € 580.000,- tot € 725.000,- VON.

Home

Duurzaam wonen in een rijksmonument!

De oude Koningin Wilhelminaschool op de hoek Kerklaan - Van Huutstraat wordt omgetoverd tot een 'hier moet ik wonen'-plek! Van binnen zo goed als nieuw, maar zonder afbreuk te doen aan de rijke historische waarden van het gebouw.

De komende maanden staan in het teken van de verkoopvoorbereiding. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je in!

Binnenkort in verkoop!
Home

De Ploeg 15

Aan De Ploeg, centraal gelegen in Apeldoorn, is de verkoop gestart van levensloopbestendige 2-onder-1 kapwoning. In deze zogenaamde levensloopbestendige woning, met een kaveloppervlakte van 309 m², woon je heel comfortabel in je nieuwbouwwoning voorzien van alle gemakken. Het fijne van dit type woningen is, is dat er naast 2 slaapkamers op de 1e verdieping een extra slaap- en badkamer op de begane grond aanwezig is!

Oplevering eind juli 2023
Home

Marktzicht

Op een absolute A-locatie in de binnenstad van Apeldoorn, wordt een voormalig kantoorpand omgevormd tot een aansprekend en kleinschalig appartementencomplex.

In Marktzicht Apeldoorn worden, naar ontwerp van I’M Architecten uit Deventer, 33 ruime en luxe appartementen gerealiseerd. U woont in het centrumhart, uitkijkend op het bruisende Marktplein en met alle voorzieningen naast de deur. Toch kan het complex met recht ‘lommerrijk’ worden genoemd.

Aan de voorzijde van het pand wordt een tweede huid opgetrokken. Robuuste kolommen van koperkleurig metaal bieden beschutting aan riante balkons met zicht op het Marktplein, terwijl verticale staalkabels maken dat klimplanten kunnen floreren. Aan de achterzijde wordt een moderne uitbouw geplaatst om zo extra woonruimte te creëren, ook aan deze zijde is elk appartement voorzien van een ruim balkon. Op de hoogste etage wordt een royaal penthouse gerealiseerd, voorzien van een luxe dakterras.

Lommerrijk én strak, sfeervol én industrieel; een bijzondere combinatie. Bent u klaar om een kijkje te nemen?

Bekijk project

Luxe wonen aan het Marktplein!
Home

Meesters van Apeldoorn

De verkoop van de 19 nieuwbouwwoningen is in volle gang. Inmiddels hebben de eerste enthousiaste kopers hun koopbeslissing genomen en zijn de eerste contracten getekend.

Er is op nog één drive-in woning beschikbaar! Heb jij interesse om op deze geweldige locatie te wonen? Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden

De bouw start in april 2023
Home

Laan van Buiten

Royaal genieten in Apeldoorn

Zoek je een plek waar je lekker ruimtelijk en groen kunt wonen? In de wijk Zuidbroek worden binnenkort 18 royale woningen gerealiseerd in het project Laan van Buiten. Er komen 8 woningen aan de Terwoldseweg en 10 woningen aan de Musicalstraat.

Ben je bang dat je je eigen woning niet kunt verkopen? Geen probleem! Je kunt de woning kopen onder voorbehoud verkoop eigen woning. Maak een vrijblijvende afspraak om te kijken of je hiervoor in aanmerking komt.

Alle belangrijke verkoopinformatie, zoals de brochure, prijslijst en de verkooptekeningen vind je op de projectwebsite.

Nu met 2,4m uitbouw!
Benieuwd naar aanbod?
Bekijk het hier

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie