Welkom bij hét nieuwbouwcentrum van Apeldoorn

Welkom bij hét nieuwbouwcentrum van Apeldoorn

Welkom bij hét nieuwbouwcentrum van Apeldoorn

Welkom bij hét nieuwbouwcentrum van Apeldoorn

Welkom bij hét nieuwbouwcentrum van Apeldoorn

Welkom bij hét nieuwbouwcentrum van Apeldoorn

Welkom bij hét nieuwbouwcentrum van Apeldoorn

Welkom bij hét nieuwbouwcentrum van Apeldoorn

Home

Marktzicht

Op een absolute A-locatie in de binnenstad van Apeldoorn, wordt een voormalig kantoorpand omgevormd tot een aansprekend en kleinschalig appartementencomplex.

In Marktzicht Apeldoorn worden, naar ontwerp van I’M Architecten uit Deventer, 33 ruime en luxe appartementen gerealiseerd. U woont in het centrumhart, uitkijkend op het bruisende Marktplein en met alle voorzieningen naast de deur. Toch kan het complex met recht ‘lommerrijk’ worden genoemd.

Aan de voorzijde van het pand wordt een tweede huid opgetrokken. Robuuste kolommen van koperkleurig metaal bieden beschutting aan riante balkons met zicht op het Marktplein, terwijl verticale staalkabels maken dat klimplanten kunnen floreren. Aan de achterzijde wordt een moderne uitbouw geplaatst om zo extra woonruimte te creëren, ook aan deze zijde is elk appartement voorzien van een ruim balkon. Op de hoogste etage wordt een royaal penthouse gerealiseerd, voorzien van een luxe dakterras.

Lommerrijk én strak, sfeervol én industrieel; een bijzondere combinatie. Bent u klaar om een kijkje te nemen?

Bekijk project

Heerlijk wonen in het centrum!
Home

Radiumweg

In de metaalbuurt in Apeldoorn, aan de Radiumweg, worden 8 nieuwe woningen gerealiseerd. In deze fijne en rustige woonbuurt is het heerlijk wonen.

De woningen passen qua ontwerp perfect in deze woonbuurt, met een moderne, maar industriële stijl en aardse tinten.

De volgende woningtypes worden aangeboden:
2 levensloopbestendige woningen
4 hoekwoningen
2 tussenwoningen

Koopsommen van € 379.500,- tot € 549.500,- v.o.n.

8 woningen aan de Radiumweg!
Home

Meesters van Apeldoorn Mulo

De oude Koningin Wilhelminaschool op de hoek Kerklaan - Van Huutstraat wordt omgetoverd tot een 'hier moet ik wonen'-plek! Van binnen zo goed als nieuw, maar zonder afbreuk te doen aan de rijke historische waarden van het gebouw.

Start verkoop
De verkoop van de vijf meesterlijke stadsvilla's is gestart. Wil je eerst vrijblijvend geïnformeerd worden en een kijkje nemen in de school? Neem snel contact met ons op!

5 prachtige stadsvilla's
Home

De Kaswachters

De Kaswachters, een woonomgeving voor iedereen!

Verkoop gestart van de 32 prachtige woningen en 2 vrije kavels in het nieuwbouwplan De Kaswachters in Apeldoorn. De rijwoningen staan aan groene hofjes, de vrijstaand geschakelde en de twee-onder-een-kapwoningen staan aan groene woonstraatjes.

Het woningaanbod bestaat uit:
Woningmodel Lapis |
4 vrijstaand geschakelde woningen
Woningmodel Speculare | 8 twee-onder-een-kapwoningen
Woningmodel Botanicus | 20 eengezinswoningen

32 woningen en 2 bouwkavels
55499

Duo Nova - Twello

Bent u op zoek naar een ruim en modern appartement in Twello? Neem snel contact op voor de mogelijkheden!


Twee gebouwen met in totaal 15 appartementen vormen “Résidence Duo Nova”. Het gebouw aan de Veilingstraat omvat 8 appartementen in 3 bouwlagen en een kap. Het gebouw aan de Stationsstraat bestaat uit 7 appartementen in 2 lagen met een dubbele kap.

Start bouw maart 2024
Home

De Operette

Op een schitterende locatie aan de rand van de nieuwbouwwijk Zuidbroek en tevens op loopafstand van Park Zuidbroek wordt door bouwbedrijf Poppink BV een prachtig kleinschalig nieuwbouwproject gerealiseerd van in totaal 9 woningen in diverse woningtypes. Van de beschikbare woningen zijn de prijsklassen vanaf € 580.000,- tot € 725.000,- VON.

Start bouw april 2024
Home

Laan van Buiten

Royaal genieten in Apeldoorn

Zoek je een plek waar je lekker ruimtelijk en groen kunt wonen? In de wijk Zuidbroek worden binnenkort 18 royale woningen gerealiseerd in het project Laan van Buiten. Er komen 8 woningen aan de Terwoldseweg en 10 woningen aan de Musicalstraat.

Ben je bang dat je je eigen woning niet kunt verkopen? Geen probleem! Je kunt de woning kopen onder voorbehoud verkoop eigen woning. Maak een vrijblijvende afspraak om te kijken of je hiervoor in aanmerking komt.

Alle belangrijke verkoopinformatie, zoals de brochure, prijslijst en de verkooptekeningen vind je op de projectwebsite.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie