Binnenkort in verkoop - Meesters van Apeldoorn Mulo

Binnenkort in verkoop - Meesters van Apeldoorn Mulo

Geschreven door Nieuwbouwcentrum Apeldoorn op 8 februari 2023

BINNENKORT IN VERKOOP!

5 Meesterlijke stadsvilla's
Duurzaam wonen in een rijksmonument
De oude Koningin Wilhelminaschool (bouwjaar 1904) op de hoek Kerklaan - Van Huutstraat wordt omgetoverd tot een 'hier moet ik wonen'-plek! Van binnen zo goed als nieuw, maar zonder afbreuk te doen aan de rijke historische waarden van het gebouw.

De lokalen, gymzaal, andere schoolruimten en de voormalige directeurswoning worden getransformeerd tot vijf royale stadsvilla’s. De stadsvilla's variëren in woonoppervlakte van circa 190 tot en met 265 m². Dankzij de hoge ramen en plafonds meer dan 4 meter) ervaar je het luxe gevoel van ruimte. De buitenzijde van het Rijksmonument blijft zoveel mogelijk in tact, waaronder bijvoorbeeld de rijkversierde entree, een glas-in-loodvenster, de dakkapellen, en gedetailleerde kozijnen. Zo beleef je het wooncomfort van nu in de sfeer van weleer.

Comfortabel en energiezuinig
De stadsvilla’s kenmerken zich door eigentijds wonen in een historisch jasje. Bij de transformatie naar 5 stadsvilla's streven wij grote ambities na, ook daar waar het gaat om duurzaamheid. Zo worden de villa’s volledig gasloos en krijgen ze een individuele warmtepomp dat gebruik maakt van aardwarmte, in combinatie met vloerverwarming op de begane grond en de verdiepingen. Hierdoor kan de vloerverwarming verwarmen in de winter en koelen in de zomer. Op het dak van villa 3 en 4 worden collectieve zonnepanelen geplaatst. En dat realiseren we zonder in te leveren op de historische kwaliteiten van het rijksmonument.

Volop ruimte voor eigen woonwensen
De monumentale stadsvilla’s bieden een zee aan ruimte en volop inval van daglicht dankzij hoge plafonds en ramen. De twee villa’s aan de Kerklaan beschikken over drie woonlagen. De drie stadsvilla’s aan de Van Huutstraat beschikken over twee woonlagen en een zolder. Deze zolder is bereikbaar met een inspectieluik. Met in totaal vier tot zelfs acht kamers bieden ze volop ruimte om al je woonwensen te realiseren.

Meesterlijke Stadsvilla's: Welke past bij jou?
Wil jij graag stedelijk wonen, maar wel met volop leefruimte en dicht bij natuur en groen? De Meesters van Apeldoorn biedt vijf stadsvilla’s in een Rijksmonument omringd door parken en parkjes. Stedelijk wonen, met het voorrecht van twee eigen afgesloten parkeerplaatsen op een afgesloten parkeerterrein midden in het centrum!

Buitenleven in de binnenstad
De stadsvilla’s beschikken over heerlijke buitenruimtes in de vorm van een tuin, en/of dakterras. Zo haal je in hartje centrum het buitenleven binnen.

Parkeren
Wonen in het centrum en toch je auto voor de deur! Elke stadsvilla beschikt over twee eigen parkeerplaatsen en een ruime berging van ca. 11 m2.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie