MULO - Transformatie naar 5 villa's

MULO - Transformatie naar 5 villa's

Geschreven door Nieuwbouwcentrum Apeldoorn op 2 juni 2022

Het project Meesters van Apeldoorn bestaat uit 19 nieuwbouwwoningen en de transformatie van de voormalige MULO naar 5 stadsvilla's. Inmiddels is de verkoop van de nieuwbouwwoningen in volle gang en wordt er achter de schermen druk gewerkt om de stadsvilla's in verkoop te brengen. Op 24 juni zal het Rijksmonument open gesteld worden voor iedereen die geïnteresseerd is om hier te wonen. Lees er meer over in deze nieuwsbrief.

Op vrijdagmiddag 24 juni is het mogelijk om een kijkje te komen nemen in de voormalige MULO aan de Kerklaan. Dit biedt je een unieke mogelijkheid om een gevoel te krijgen bij dit statige gebouw en te ervaren hoe het is om op deze plek te wonen. De ontwikkelaar vertelt je dan meer over hoe de villa's er straks uit komen te zien en zij delen de eerste impressies. Noteer de datum alvast in je agenda, meer informatie volgt snel!

Nieuwbouw Meesters van Apeldoorn

Op dit moment zijn er nog enkele ruime drive-in-woningen en stadswoningen beschikbaar. Heb jij interesse in een nieuwbouwwoning in de binnenstad van Apeldoorn, neem dan snel een kijkje op de projectwebsite of neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie