De Kaswachters, Botanicus hoekwoningen, Apeldoorn
Verkocht 7323 RN, Apeldoorn

De Kaswachters, Botanicus hoekwoningen, 7323 RN, Apeldoorn

Omschrijving

Roosdom Tijhuis ontwikkelt een nieuwe woonomgeving in Apeldoorn. De verkoop van dit fraaie nieuwbouwplan start op donderdag 9 november 2023. Op deze dag zal er van 16.30 uur tot 18.00 uur een vrije inloop zijn in het Wijkcentrum Het Bolwerk (Ravelijn 55, Apeldoorn)....

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 127 m² - 135 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 4 kamers
Meer kenmerken

Buurtstatistieken Zuidbroek - Mozaïek & Rooster

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht
Bouw
Soort dak Zadeldak
Materiaal van dak
 • pannen
Aantal eenheden 34
Locatie
Plaats Apeldoorn
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 127 m² - 135 m²
Indeling
Aantal kamers 4 kamers waarvan 3 slaapkamers
Buitenruimte
Tuin
 • achtertuin
Bergruimte
Schuur/berging Vrijstaand hout
Voorzieningen
  Aantal schuren 1
  Parkeergelegenheid
  Garage
  • geen garage

  Uitgebreide omschrijving

  Roosdom Tijhuis ontwikkelt een nieuwe woonomgeving in Apeldoorn.
  De verkoop van dit fraaie nieuwbouwplan start op donderdag 9 november 2023. Op deze dag zal er van 16.30 uur tot 18.00 uur een vrije inloop zijn in het Wijkcentrum Het Bolwerk (Ravelijn 55, Apeldoorn). Hier kun je dan ter plaatse de verkoopbrochure afhalen. Onze makelaars zullen daar aanwezig zijn om al jouw vragen te beantwoorden.

  Het betreft de herontwikkeling van de oude kwekerij aan de Terwoldseweg naar een woongebied. Inmiddels is al een groot deel van de oude kwekerij gesloopt en zijn de voorbereidingen voor de ontwikkeling in volle gang. De eerste fase van dit nieuwe plan genaamd "Kaswachters" zal in verkoop gaan. Er wordt gestart met 32 duurzame woningen.

  Van een kwekerij naar woonomgeving.
  Het plangebied is gesitueerd aan de rand van de jaren ‘60 wijk Sprenkelaar, ten noorden bevindt zicht de nieuwbouwwijk Zuidbroek en aan de oostzijde wordt het plangebied begrensd door historisch landgoed de Wellen. Natuur en bebouwing ontmoeten elkaar in dit plangebied. Het gebied gaat dan ook als overgangsgebied fungeren, waarbij bebouwing met de ‘voeten in het groen’ komen te staan. Het plangebied krijgt zijn eigen karakter.

  Woningmodel Botanicus is 5,10 meter breed en heeft in de basis standaard een diepte van 8,20 meter. De hoekwoningen zijn 6 meter breed en in de basis 9,40 meter diep. Aan de straatzijde van de woning is ruimte voor een heerlijke zithoek en de tuinzijde is de perfecte plek voor je nieuwe keuken. Wil je wat extra ruimte? Kies dan voor 1,20 meter of 2,40 meter verlenging.

  De eerste verdieping van deze woning heeft drie slaapkamers en een badkamer. Op zolder staan de technische installaties en is ook de aansluiting voor de wasmachine. Heb je eigen wensen? Geen probleem! Laat je verrassen door onze flexibiliteit en schroom niet om jouw eigen ideeën bij ons kenbaar te maken.

  Deze duurzame woningen worden zéér compleet aangeboden:
  • Inclusief keukencheque
  • Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
  • Inclusief vloerverwarming en -koeling op de begane grond en verdieping
  • Inclusief zonnepanelen (let op: niet inbegrepen bij de tussenwoningen type Botanicus)
  • Inclusief bodemwarmtepomp (bij alle tussenwoningen is de bodemwarmtepomp in de lease, afname in eigendom is mogelijk)
  • Inclusief tripple HR +++ glas in de complete woning (met uitzondering van 4 pans dakraam)
  • Energieneutrale hoek-, twee onder een kap en vrijstaande woningen, nog zuiniger dan vereist in het bouwbesluit.
  Klaar voor de toekomst!

  BENG! ENERGIENEUTRAAL WONEN
  In het plan Kaswachters is ervoor gekozen om alle woningen energieneutraal te bouwen!
  BENG is de afkorting voor Bijna Energie Neutraal Gebouw. De BENG-eisen garanderen jou als toekomstig bewoner van een nieuwbouwhuis nóg meer wooncomfort en niet onbelangrijk een lagere energierekening. Het mooie is dat de woningen van Roosdom Tijhuis in dit plan nóg energiezuiniger zijn dan vereist is in het bouwbesluit. Ze zijn energieneutraal op gebouwniveau door onder andere het standaard toepassen van zonnepanelen op de woningen. Het betekent dat je zelf energie kunt opwekken voor warmte en elektriciteit.

  GASLOOS & BODEMWARMTEPOMP
  Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat je bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. Je bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van jouw woning en het tapwater. Roosdom Tijhuis maakt voor haar woningen in dit nieuwbouwplan gebruik van een bodemwarmtepomp. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteer je van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage woon- en energielasten.

  ZONNEPANELEN
  De zon helpt een handje om jouw woning nog energiezuiniger te maken. Er komen standaard zonnepanelen op jouw toekomstige woning, zoveel als nodig is om de BENG2 norm op 0 te laten sluiten. Hierdoor is de woning (op gebouwniveau) energieneutraal.

  Buurtstatistieken Zuidbroek - Mozaïek & Rooster

  Leeftijd buurtbewoners

  Huishoudens

  • Basisonderwijs

   0.7 km
  • Voortgezet onderwijs

   2.3 km
  • Inwoners Zuidbroek - Mozaïek & Rooster

   2.945
  • Inwoners Zuidbroek - Mozaïek & Rooster

   2.965
  • Inwoners Apeldoorn

   82.157
  • Inwoners Apeldoorn

   82.624

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie